Huidverbetering

ACNE

acne behandeling huidcentrum ann oudenaarde

Azeloglycine, het hoofdbestanddeel van de A.C.N.E behandelingen is een derivaat van azelaïnezuur, een gekend ingrediënt van de dermatoloog voor de behandeling van acné.

De combinatie van het penetratiebevorderend complex, pH-DVC en andere zuren die de werking zullen bevorderen zal rechtstreeks op de oorzaken van puistjes inwerken.

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acné zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Duurtijd en prijs:

30 minuten – €69,00 (enkel protocol)
45 minuten – €89,00 (protocol met masker)

AGE behandeling

phformula age behandeling

De combinatie pyrodruivenzuur (om de celvernieuwing te stimuleren) en amandelzuur (om oneven pigmentatie aan te pakken) zal een complete behandeling geven van alle tekenen van huidveroudering.

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-aging, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-aging skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

Duurtijd en prijs: 45 minuten – €89,00

CR chronische roodheid

Chronische roodheden treden op wanneer de huid heel gevoelig is, zoals bv. bij temperatuurschommelingen. De huid loopt rood aan en blijft geruime tijd rood. Soms kunnen puistvormige letsels ontstaan.

Behandeling

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea.

Specifiek geformuleerd op basis van een anti-bacteriële formule om roodheden te kalmeren en ontstekingen te verminderen.

Duurtijd en prijs: 45 minuten – €89,00

MELA behandeling

De unieke pHformula powerclay welke verwerkt is in de M.E.L.A.resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie en werd speciaal samengesteld in een kleivormige basis om de ingrediënten nog dieper in de huid te laten penetreren om pigmentvlekjes te helpen verminderen

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen.  Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym, terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevorderd.  Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enig risico.

Duurtijd en prijs: 45 minuten –  €89,00

VITA C

ph formula vita c behandeling

Vitamine C of ascorbinezuur is reeds lang gekend voor zijn weldaden op de huid.

Zijn sterke anti-oxidatieve eigenschappen samen met zijn regenererend vermogen, maken van deze behandeling op basis van zuivere vitamine C een ideale kuur om de teint op te frissen en de huid te laten stralen… Ideaal voor een feest of om gewoon om jezelf eens te verwennen.

Kan het ganse jaar door gebruikt worden.  Verbeter de resultaten door onder de V.I.T.A. C CREAM, ’s morgens de A.G.E. RECOVERY te gebruiken en ’s avonds de A.C.T.I.V.E. FORMULA

365 behandeling

365 hydra

Deze 3 behandelingen worden gekenmerkt door het feit dat ze niet alleen gans het jaar door kunnen gedaan worden, maar ook alleenstaand of gecombineerd met een andere behandeling.

365 H.Y.D.R.A. is een hydraterende behandeling waarbij zelfs bij de meeste gevoelige huidtypes voldoende vocht in de huid kunnen bekomen. Een goed gehydrateerde huid is een huid die straalt, de teint die oplicht en beter gewapend is tegen de externe agressies.

365 G.L.O.W. geeft de huid een opkikker en een onmiddellijke frisse teint. De tekenen van vermoeidheid worden weggeveegd. Ideaal na een vermoeide dag of om er voor een feest of een speciale gelegenheid stralend uit te zien. Of gewoon om je eigen een plezier te doen.

365 V.I.T.A. revitaliseert de huid en gaat grove poriën terug verfijnen. Bovendien voelt de huid strakker aan. Een liftend effect die de huidverslapping van de wangen en kaakrand aanpakt.

Duurtijd: 50 minuten – Prijs vanaf €89,00