Environ Electro-Sonic DF Mobiele huidverzorgingstechnologie wacht op u!

ENVIRON SKIN CARE LANCEERT DE REVOLUTIONAIRE FOCUS CARE SKIN TECH+® ELECTRO-SONIC DF MOBILE

De Covid-19-pandemie heeft de vraag naar resultaatgerichte huidverzorgingstechnologie en -hulpmiddelen voor thuis gestimuleerd. Het bewustzijn van de consument is ongekend hoog, wat perfect de mogelijkheid heeft gecreëerd om opmerkelijke huidverzorgingsresultaten te bieden, in minder tijd, dankzij de kracht van Environ’s toonaangevende professionele huidverzorgingstechnologie, die nu beschikbaar is voor thuisgebruik.

TECHNOLOGIE GEPIONEERD DOOR DR. DES FERNANDES  

De Electro-Sonic DF Mobile werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes (oprichter en wetenschappelijk directeur van Environ). Deze geavanceerde technologie verbetert de huidverzorgingstechnologie aanzienlijk.

“ Als onderdeel van mijn persoonlijke missie om de huid over de hele wereld toekomstbestendig te maken, wilde ik dat mensen de kracht van Environ’s DF-technologie vanuit het comfort van hun huis konden benutten en hun Environ Professional Facial Treatments konden ondersteunen. ” 

OVER DUBBELE ELEKTRO-SONISCHE DF-TECHNOLOGIE 

Deze bekroonde, revolutionaire handheld huidverzorgingstechnologie combineert laagfrequente sonoforese en gepulseerde iontoforese via één behandelingssonde.

Het is bedoeld om de werkzaamheid van huidverzorging voor cosmetische toepassingen te verbeteren.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat DF-technologie het voordeel biedt van het leveren van meer essentiële voedingsstoffen waar de huid ze het meest nodig heeft.

Welke voordelen bij gebruik van welk Environ serum

Environ PRODUCT Benefits
Youth+ Retinol-serum Jeugdig stralende huid
Youth+ Avance Elixir Een jonger uitziende huid
Youth+ Frown Serum Verzacht het uiterlijk van fronslijnen
Moisture+ Hydraterend Serum Prachtig gehydrateerde en vollere huid
Radiance+ Mela-Fade-serumsysteem Gelijkmatig getinte huid
Comfort+ Colostrum Gel Een zachte en gekalmeerde en huid
Youth+ Seriénce  Nachtserum Serene, stralende, jeugdig ogende huid

De DF Mobile zorgt voor een verbeterde effectiviteit en levering van ingrediënten waar de huid ze het meest nodig heeft.
Het resultaat is een verbetering van het uiterlijk van de gezondheid en het welzijn van de huid, die toeneemt naarmate de DF Mobile vaker wordt gebruikt.

 

De DF Mobile biedt de gevorderde huidverzorgingsgebruiker een fantastisch hulpmiddel dat veilig en zacht genoeg is om elke dag te worden gebruikt als onderdeel van een uitgebreid huidverzorgingsregime.

  • Jeugdig stralende huid
  • Een jonger uitziende huid
  • Verzacht het uiterlijk van fronslijnen
  • Prachtig gehydrateerde en vollere huid
  • Gelijkmatig getinte huid
  • Een gekalmeerde en getrooste huid
  • Serene, stralende, jeugdig ogende huid

Wie moet de DF Mobile gebruiken?

 

De DF Mobile moet worden gebruikt door iedereen die de voordelen van professionele behandelingen wil maximaliseren door de combinatie van huidverzorgingsproducten en een apparaat voor thuisgebruik om de tekenen van de volgende problemen aan te pakken:

– Fronslijnen op voorhoofd en/of tussen wenkbrauwen
– Glimlachlijntjes & fijne rimpels rond de ogen
– Onderkin
– Hypergepigmenteerde vlekken door zonbeschadiging
– Kleine littekens (het is echter niet geïndiceerd voor ernstige littekens/keloïd-verheven littekens)

Hoe Gebruiken? 

Stap 1 – Reinig je huid grondig.

Stap 2 – Breng een gel op waterbasis aan, die bij de DF Mobile is verpakt, op de huid die zorgt voor een goede geleiding van zowel elektriciteit als geluid naar het te behandelen gebied.

Stap 3 – Bevochtig het geleidingsdoek en wikkel het om de achterkant van de DF Mobile, zorg ervoor dat het doek beide metalen panelen bedekt en dat de handpalm goed contact maakt met beide panelen. De doek moet licht vochtig zijn, niet nat om waterschade aan de DF Mobile te voorkomen.

Stap 4 – Breng dezelfde gel aan op de behandelkop van de DF Mobile.

Stap 5 -Druk één seconde op de AAN/UIT-knop om de DF Mobile AAN te zetten.

Stap 6 – Plaats het platte deel van de behandelkop vlak op het geselecteerde deel van de huid en wacht op een “piep”-geluid om de start van de behandeling aan te geven. Houd de DF Mobile in een statische positie totdat de volgende pieptoon hoorbaar is (15 seconden), voordat u deze een beetje beweegt – altijd een beetje overlappend met de vorige positie. Herhaal dit totdat het gedefinieerde gebied is bedekt (zie diagrammen en lijst hieronder voor gebieden die kunnen worden behandeld). Men kan kleine gebieden of zelfs het hele gezicht behandelen. Het is onwaarschijnlijk dat iemand de machine langer dan 15 tot maximaal 20 minuten zal gebruiken. Meestal melden de meeste mensen dat ze het in totaal ongeveer 5 tot 10 minuten gebruiken.

Stap 7 – Herhaal de behandelingen in het begin twee keer per week en voer de frequentie langzaam op totdat het product eenmaal per dag kan worden gebruikt.


Nutriënten verstrekken

Met dit apparaat krijgt je huid alle benodigdevoedingsstoffen binnen. Dit apparaat is ontworpen door Environ om alle noodzakelijke ingrediënten te leveren die nodig zijn om een ​​gezonde huid te krijgen.


Specifieke zones behandelen

Een andere reden waarom u zou moeten overwegen om in DF mobile te investeren, is dat het zich kan richten op de specifieke delen van de huid die andere apparaten niet kunnen.


Innovatief apparaat

Omdat het een apparaat is dat prestatie-intelligentie en innovatieve DF-technologie combineert, is het een innovatief apparaat dat is ontworpen om uitstekende resultaten te leveren.

Nog meer info? Bekijk het HIER