Huidadvies

Huidcentrum Ann

Op maat van uw huid

Wij werken probleemoplossend, specialistisch en doelgericht, waardoor u het beste resultaat krijgt op gebied van huidverbetering en verjonging.
Kortom, wij maken een behandeling op maat want iedere huid is uniek.

Is het je eerste afspraak voor jouw huid bij Huidcentrum?

Dan heb ik volgende mogelijkheden voor jou:

1

Kies voor de optie “Huidanalyse” (met intakegesprek en op maat gemaakt advies).
Bij jouw afspraak overlopen we ook een vragenlijst die je zo uitgebreid mogelijk mag invullen voor jouw persoonlijk advies.

2

Bij jouw consultatie kan je ook steeds een eerste behandeling toevoegen. Kies voor de optie “Huidanalyse inclusief eerste  gelaatsbehandeling.” Na de consultatie wordt er dan meteen een behandeling aangepast op jouw huid(probleem) uitgevoerd.

 

3

Uiteraard ben je ook vrij om een losse behandeling te boeken, bv. Environ gelaatsverzorging 60 – 90 – 120 minuten, of een pHformula skinresurfacing 60 – 90 – 120 minuten, of een seizoensbehandeling.

 

Ben ik verplicht de geadviseerde producten aan te kopen?

Wees je ervan bewust, dat je minder lang van het resultaat van de behandeling zal kunnen genieten als je jouw huid thuis niet verzorgt met de aangepaste  producten.

Graag geef ik jou peroonlijk advies, en de keuze is aan jou, wat je wil en wat je denkt nodig te hebben.
Ik ben transparant en oprecht naar jou toe.

Kan ik meteen een behandelkuur opstarten?

Een behandelkuur start ik nooit op zonder gebruik van de aanbevolen startkits voor thuisgebruik. Dit is niet om jou extra in de kosten te jagen, maar om jouw huid voldoende voor te bereiden op de intensieve behandelingen.

Zo vermijden we reactie, en weten we dat jouw huid voldoende is beschermd tegen o.a. UV-straling,…en jouw huid kan wennen aan de intensieve verzorgingsprodukten.

De resultaten van de behandelingen zijn enkel getest met de voorgeschreven protocollen, en met onze geadviseerde  produkten van Environ en pHformula.

Wat is “huidadvies/consultatie”?

Tijdens het intakegesprek overlopen we samen de ingevulde vragenlijst en gaan we hierop, indien nodig, nog dieper in.

Daarna stel ik een op maat gemaakt product -en behandelplan op. Tevens krijg je naast het advies over producten en behandelingen, ook advies voor voeding, voedingssupplementen en levenstijl als dit op jouw huidprobleem van toepassing is.

Ik werk vanuit een totaalconcept, en alles aanpakken is essentieel voor een langdurig en optimaal resultaat.

70% van het resultaat bekom je door het gebruik van de  juiste thuisverzorgingsprodukten. Deze stap is héél belangrijk en mogen we echt niet overslaan.

Hoe verloop een behandelkuur?

Bij een behandelkuur geef ik het advies om een 15-tal dagen vóór de eerste behandeling, van start te gaan met het voorbereiden van je huid, met de aangepaste thuisverzorgingskits. Een goede voorbereiding is alles, en zo bekomen we véél betere resultaten.

In dat geval is het dus perfect als je eerst de Consultatie doet met een Discovery behandeling en nadien starten we jouw behandelkuur op.
Het is zéér aangeraden, om jouw vervolgafspraken meteen in te plannen, met een frequentie van 2 à 4 weken, of om de 7 à 15 dagen, afhankelijk van het te volgen huidtraject.

Intensieve behandelkuren worden enkel opgestart, MITS gebruik van de aanbevolen kit met de thuisverzorgingsproducten. Alleen zo, kan ik een optimaal resultaat garanderen én ben ik zeker dat je correct bent beschermd. Wanneer je niet voldoende bent beschermd en/of geen correcte producten gebruikt, kan er in combinatie met de behandeling pigmentschade, irritatie, … optreden.

De aangepaste thuisverzorging gaat jouw huid voorbereiden op de behandelkuur. Hierdoor zal je het beste resultaat krijgen en de minste downtime hebben na de behandelingen.

Ik heb een drukke agenda, en mijn budget laat dit nog niet toe. Wat nu?

De juiste aanpak, valt of staat met je eigen inzet, om een gezonde en energieke huid te bekomen. Maar de combinatie van de aanbevolen producten en behandelingen laten je dit momenteel niet toe.

Kies dan in eerste instantie om jouw thuisverzorging op punt te zetten met producten voor de correcte verzorging van jouw huid. De consultatie met huidadvies- en analyse met het intakegesprek is dan voor jou voldoende om op te starten.

Eerste behandeling – hoe gaat dit in zijn werk?

Wanneer je deze optie toevoegt aan jouw afspraak doen we naast de huidanalyse en het advies, ook een eerste behandeling.

De behandeling wordt volledig afgestemd op de noden van jouw huid en wensen.

Bij een eerste keer, kunnen we nooit een te sterke of intensieve behandeling uitvoeren. We toetsen jouw huid af, en kijken of de huid al dan niet is beschadigd. Zo boosten we je huid om te herstellen, en op deze manier werken we meteen aan je huidconditie.

Elke behandeling bij Huidcentrum is huidverbeterend en geeft meteen resultaat.

Hoe weet ik of ik de thuisprodukten correct gebruik, of mijn huid goed reageert, en of het resultaat binnen de verwachting valt?

Wanneer je na de consultatie start met de producten, blijf ik je, als Skin-Coach.

Heb je vragen, bij twijfel, bij huidveranderingen,… kan je dit steeds mailen naar ann@huidcentrum-ann.be of stuur me een sms of whatsapp bericht.

Het resultaat is afhankelijk van hoe goed en consequent jij jouw thuisverzorging uitvoert. Als jouw persoonlijke Skin-Coach help ik jou, en stuur bij waar nodig.

Een check-up in plannen, is aanbevolen, dit met of zonder behandeling.  Dan bespreken we jouw resultaten en kunnen we bijsturen, aanpassen of versterken waar nodig in jouw thuisverzorging.

Online agenda

Boek jouw behandeling bij Huidcentrum Ann

Maak online jouw afspraak bij Huidcentrum Ann

Afspraak maken