Nieuws

Environ Electro-Sonic DF Mobiele huidverzorgingstechnologie wacht op u!

Geschreven op 18 september 2022

De Covid-19-pandemie heeft de vraag naar resultaatgerichte huidverzorgingstechnologie en -hulpmiddelen voor thuis gestimuleerd. Het bewustzijn van de consument is ongekend hoog, wat perfect de mogelijkheid heeft gecreëerd om opmerkelijke huidverzorgingsresultaten te bieden, in minder tijd, dankzij de kracht van Environ's toonaangevende professionele huidverzorgingstechnologie, die nu beschikbaar is voor thuisgebruik.

Lees meer

Huid-Expert en MEN-care Expert Ann in vakblad De Beauty Professional

Geschreven op 3 juli 2022

Ann Callebaut is 53 jaar en eigenaresse van de salon/concept-store Huidcentrum in Oudenaarde (B). De naam van haar salon werd 2 jaar geleden veranderd van Man-Exclusief naar Huidcentrum. Na een re-branding werd Man-Exclusief een salon met verzorgingen voor de man én herenkapsalon. Huidcentrum is gericht op huidverbetering voor hem én haar.

Lees meer

Hooikoorts op je huid

Geschreven op 8 april 2022

De lente is weer begonnen! Dit betekent dat de natuur weer tot leven komt en dat er overal weer bloesem aan de bomen komt. Prachtig om te zien, maar het betekent ook voor maar liefst 25% van de Europese bevolking dat het hooikoortsseizoen weer begonnen is. Hooikoorts is namelijk één van de meest voorkomende allergieën.

Lees meer

Acne-opstoten aanpakken met het Clarity+ gamma is simpel als 1, 2, 3

Geschreven op 8 april 2022

Acne-opstoten aanpakken met het Clarity+ gamma is zo gemakkelijk als 1, 2, 3 dankzij dit vernieuwende 3-fasen-systeem dat een volledige huidverzorgingsoplossing biedt. Elke fase bevat producten die speciaal zijn ontwikkeld om de belangrijkste oorzaken van opstoten van puistjes aan te pakken door de huid precies te geven wat ze nodig heeft op de plaatsen waar…

Lees meer