Workshops

Gun jezelf dat vleugje luxe en beleef de magie van skincare, make-up of scheren met een shavette tijdens onze exclusieve workshops.
Ontdek, voel en zie zelf wat een goede huidverzorging met jouw huid én uitstraling doet! De producten die worden gebruikt tijdens de
workshops, kan je ook na de workshops aankopen. Zo kan je er de dag nadien zelf meteen mee aan de slag!

Via onze workshops heb jij alle kennis en dé sleutel in je bezit om te investeren in een stralende en gezonde huid!

Workshop 1

Make-up voor vrouwen

Een vleugje make-up doet wonderen. Maar hoe brengt u deze correct aan? Leer zelf stapsgewijs je basis make-up aan te brengen op een professionele manier. Wij kiezen voor jou de aangepaste fond-de-teint, kleuren… én we tonen je hoe je de make-up perfect kan aanbrengen. We laten je zelf ook oefenen en kunnen je dan helpen corrigeren. Je leert jezelf volledig op te maken volgens de look die jou het meest flatteert.

Contacteer ons voor meer info

 

Workshop 2

Skincare voor vrouw en man

Gebruik ik een reinigingsmelk, ook als ik géén make-up draag? Hoe kan ik puistjes vermijden? Wat doe ik aan die ruwe plekjes in mijn gezicht? Mijn huid is gevoelig, hoe verzorg ik deze? Gevoelig, droog, normaal of gemengd, elke huidconditie heeft een aangepaste verzorging nodig. Wat is nu het meest geschikt voor jouw huid? Op deze manier heb jij dus alle kennis en dé sleutel in je bezit om te investeren in een stralende, gezonde huid!

Contacteer ons voor meer info

Wij kiezen voor jou de aangepaste producten en tonen de verzorging stap voor stap. We laten je zelf oefenen en helpen je waar nodig. Ontdek, voel en zie zelf wat een aangepaste verzorging met uw huid en uitstraling doet! Structuur in je dagelijkse verzorgingsroutine leer je hier!

Workshop 3

Scheerworkshop voor mannen

Veel mannen dromen ervan zichzelf te scheren met een authentiek open scheermes namelijk “de shavette”. Ook de safety Razor is enorm populair geworden. Nat scheren biedt héél wat meer voordelen dan andere scheermethodes. Het grootste voordeel is dat de huid na het nat scheren géén irritaties heeft en dat deze meteen super zacht aanvoelt. Een goede scheertechniek, het correct gebruik van de scheerkwast, scheerzeep en verzorgingsproducten zijn héél belangrijk voor een goed resultaat.
Onder begeleiding van onze ervaren Skin & Clean Shaving experte en lady-master-barber Saïda, leer je snel alle technieken aan. Uiteraard ga je zelf aan de slag met scheerborstel, scheerzeep & open mes en/of Safety Razor. Alle materialen zijn voorzien.

Contacteer ons voor meer info

Make-up (€55/pp)

Wat? Workshop make-up workshop individueel of in groep (4 tot max. 6 personen), dit om de kwaliteit en persoonlijke begeleiding van onze workshops te verzekeren.
Waar? Huidcentrum Ann, Prins Leopoldstraat 4, 9700 Oudenaarde.
Keuze? Minerale make-up Studio Mino of klassieke make-up.
Wanneer? Data op aanvraag of afspraak.
Prijs? €55 voor de 90 min. (in groep 3u) durende workshop (inclusief hapje & drankje, gebruik materiaal van onze make-up artist).

Contacteer ons voor meer info

Skincare (€55/pp)

Wat? Workshop huidverzorging individueel of in groep (4 tot max. 6 personen), dit om de kwaliteit en persoonlijke begeleiding van onze workshops te verzekeren.
Waar? Huidcentrum Ann, Prins Leopoldstraat 4, 9700 Oudenaarde.
Keuze? Verzorgend of huidverbeterende Skin-Care Workshop!
Wanneer? Data op aanvraag of afspraak.
Prijs? €55 voor de 90 min. (in groep 3u) durende workshop (inclusief hapje & drankje, gebruik van alle materiaal, persoonlijk stappenplan).

Contacteer ons voor meer info

Bij reservering te betalen op rekeningnr: BE34 0682 4636 6990.
Van zodra je betaling is geregistreerd, ben je definitief ingeschreven!