Workshops

Gun jezelf dat vleugje luxe en beleef de magie van skincare, make-up of scheren met een shavette tijdens onze exclusieve workshops.
Ontdek, voel en zie zelf wat een goede huidverzorging met jouw huid én uitstraling doet! De producten die worden gebruikt tijdens de
workshops, kan je ook na de workshops aankopen. Zo kan je er de dag nadien zelf meteen mee aan de slag!

Via onze workshops heb jij alle kennis en dé sleutel in je bezit om te investeren in een stralende en gezonde huid!

Workshop 1

Make-up voor vrouwen

Een vleugje make-up doet wonderen. Maar hoe brengt u deze correct aan? Leer zelf stapsgewijs je basis make-up aan te brengen op een professionele manier. Wij kiezen voor jou de aangepaste fond-de-teint, kleuren… én we tonen je hoe je de make-up perfect kan aanbrengen. We laten je zelf ook oefenen en kunnen je dan helpen corrigeren. Je leert jezelf volledig op te maken volgens de look die jou het meest flatteert.

Contacteer ons voor meer info

 

Workshop 2

Skincare voor vrouw en man

Gebruik ik een reinigingsmelk, ook als ik géén make-up draag? Hoe kan ik puistjes vermijden? Wat doe ik aan die ruwe plekjes in mijn gezicht? Mijn huid is gevoelig, hoe verzorg ik deze? Gevoelig, droog, normaal of gemengd, elke huidconditie heeft een aangepaste verzorging nodig. Wat is nu het meest geschikt voor jouw huid? Op deze manier heb jij dus alle kennis en dé sleutel in je bezit om te investeren in een stralende, gezonde huid!

Contacteer ons voor meer info

Wij kiezen voor jou de aangepaste producten en tonen de verzorging stap voor stap. We laten je zelf oefenen en helpen je waar nodig. Ontdek, voel en zie zelf wat een aangepaste verzorging met uw huid en uitstraling doet! Structuur in je dagelijkse verzorgingsroutine leer je hier!

Make-up (€60/pp)

Wat? Workshop make-up workshop in groep (max. 5 personen), dit om de kwaliteit en persoonlijke begeleiding van onze workshops te verzekeren.
Waar? Huidcentrum Ann, Prins Leopoldstraat 4, 9700 Oudenaarde.
Keuze? Minerale make-up Studio Mino.
Wanneer? Zaterdag 30 september 2023 om 10u, 13u, of 15u30.
Prijs? €60 voor de 120 min. (in groep max. 5 pers.) durende workshop (inclusief  gebruik materiaal van onze make-up artist).

Contacteer ons voor meer info

Skincare (€60/pp)

Wat? Workshop huidverzorging individueel of in groep (4 tot max. 6 personen), dit om de kwaliteit en persoonlijke begeleiding van onze workshops te verzekeren.
Waar? Huidcentrum Ann, Prins Leopoldstraat 4, 9700 Oudenaarde.
Keuze?  Huidverbeterende Skin-Care Workshop!
Wanneer? Data op aanvraag of afspraak.
Prijs? €60 voor de 120 min. (in groep 3u) durende workshop (inclusief gebruik van alle materiaal, persoonlijk stappenplan).

Contacteer ons voor meer info

Bij reservering te betalen op rekeningnr: BE34 0682 4636 6990.
Van zodra je betaling is geregistreerd, ben je definitief ingeschreven!