Huidbehandelingen PHformula

Huidverbeterende behandelingen op maat

Phformula biedt huidverbeterende behandelingen op maat, gericht op onder andere het oplossen van complexe huidproblemen.

Laat je huid opnieuw stralen met de producten van pHformula

pHformula blinkt uit in geavanceerde behandeltechnieken en producten als het gaat om het oplossen van complexe huidproblemen en in huidverjonging.

Het skin resurfacing systeem, een nieuwe generatie huidverbetering, is gericht op de behoeften van jouw huid, of het nu gaat om anti-ageing, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost.

pHformula heeft een ‘’layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten wordt thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘’outside in’’ en ‘’inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnenin de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt. Met een fruitzuurpeeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Boek online jouw afspraak

De unieke werking van pHformula

01. uniek delivery system

pHformula is één van de eerste pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen.

02. milde of gerichte behandeling

Met pHformula kunnen milde behandelingen uitgevoerd worden om de huid te onderhouden, maar het biedt ook mogelijkheden voor intensieve behandelingen die zich volledig richten op het oplossen van diverse complexe huidproblemen. Denk hierbij aan neiging tot acne, pigmentatie, rosacea, en huidveroudering.

03. nieuwe generatie

pHformula biedt unieke skin resurfacings met weinig downtime en maximaal resultaat:  een nieuwe generatie huidverbetering.pHformula heeft skin resurfacing sinds de oprichting in 2010 nóg verder ontwikkeld, met dermatologische, non-invasieve en op maat gemaakte skin resurfacing behandelingen, gebaseerd op de wetenschap.

Roodheid –  kuurbehandeling

De roodheid is meestal zichtbaar op de wangen, maar kan ook over heel het gelaat verspreid zijn. Deze kuur zal de roodheden reguleren.  Droge plekken en ruwe huid verdwijnen ook en de huid wordt zuiver en egaal.

Lees meer

Neiging tot Acne – kuurbehandeling

Of je nu tiener bent of volwassen, man of vrouw: puistjes en acné zijn een smet op je zelftrouwen en je voelt je daarom slecht in je vel. Deze kuur gaat ontstekingen en talg reguleren, en de huid wordt zuiver en egaal.

Lees meer

Pigmentatie – kuurbehandeling

Pigmentvlekken, levervlekken, ouderdomsvlekken,…zijn een onregelmatige opstapeling van donkere pigmenten (melanine) in de huid. Deze kunnen spontaan opkomen (zoals sproetjes), door hormonale schommelingen (bij zwangerschap) of door bepaalde geneesmiddelen.

Lees meer

Veroudering – kuurbehandeling

Naarmate we ouder worden, delen de huidcellen minder snel. De huid wordt dunner, slapper en er vormen zich rimpels en vlekjes. De teint wordt vaal. In de diepere huidlagen vermindert de aanmaak van collageen en elastine waardoor rimpels zichtbaar worden.

Lees meer

 

 

Essentials

Laat je huid terug stralen met één van onze losse behandelingen. Ontdek onze losse behandelingen hier. Boek online je afspraak.

Lees meer

RESERVEER NU!

Boek je afspraak online!
Makkelijk én eenvoudig.

Maak een afspraak