Huidbehandelingen MEN³

MEN³ maakt van het scheer- en verzorgingsritueel een zintuiglijke sensatie.

Het MEN³ scheer- en huidverzorgingsgamma is Puur Belgisch en Innovatief op vlak van huidverbetering en problemen ter hoogte van de baardstreek en het gelaat.

Men³: Man – Mannelijk² – Mannelijkst³

MEN³ is een luxueus huidverbeterings- en scheergamma, voor de zelfbewuste moderne gentleman die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien.

Men³ is een luxueuze high-end in de cosmetische industrie. De skincare -en scheerlijn is speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige mannenhuid én is puur Belgisch én Innovatief op vlak van huidverbetering en problemen ter hoogte van de baardstreek.

De huidverzorgingsproducten bundelen wetenschap en technologie om de mannenhuid in balans te brengen, zijde en peptiden gaan het verouderingsproces vertragen.

Wij geven niet alleen professioneel en persoonlijk advies, maar zijn ook expert in behandelen en verzorgen van de mannenhuid!

Invest wisely in your skin and looks, it will serve you all days of your life!

Onze behandelingen

Men³ Powerboost

Deze behandeling is een echte oppepper voor je huid! De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, hydraterende dagverzorging.

Een korte gelaatsbehandeling, aangepast aan de noden en het drukke leven van elke man!

Duur: +/-30 minuten
Prijs: vanaf €30,00

Men³ Business  ????

Favoriete behandeling bij onze mannelijke klanten ♥

Even ontstressen?
Kies voor onze business-behandeling en geniet van een reiniging, dieptereiniging, gelaatsmasker en hydraterende dagverzorging. Tijdens de inwerktijd van het masker geniet je bovendien van een handenscrub en handmassage

Duur: +/- 60 minuten
Prijs: vanaf €60,00
Beste resultaat bij behandeling om de 4-6 weken!

Men³ Relax

Kies je voor onze Basic Relax dan kies je voor een ontspannende gelaatsverzorging: reiniging, dieptereiniging, nek- & schoudermassage, gelaatsmasker en hydraterende verzorging. Een intensieve boost voor je huid verzekerd!

Tijdens de inwerktijd van het masker geniet je bovendien van een handenscrub en handmassage.

Duur: +/- 75 minuten
Prijs: vanaf €75,00
Een Me(n)-time moment inlassen om de 4-6 weken is géén overbodige luxe!

RESERVEER NU!

Boek je afspraak online!
Makkelijk én eenvoudig.

Maak een afspraak