Huidveroudering

Huidveroudering

Naarmate we ouder worden, delen de huidcellen minder snel. De huid wordt dunner, slapper en er vormen zich rimpels en vlekjes. De teint wordt vaal. In de diepere huidlagen vermindert de aanmaak van collageen en elastine waardoor rimpels zichtbaar worden. Overmatige blootstelling aan de zon en andere externe stressfactoren, zoals pollutie, versnellen de huidveroudering.

Behandeling

Deze actieve en efficiënte behandeling tegen de typische tekenen van huidveroudering zoals huidveroudering door de zon, doffe teint, oppervlakkige en middelmatige expressierimpels.

Verschillende protocollen kunnen gecombineerd worden en de sterkte en de diepte kan aangepast worden aan de toestand en gevoeligheid van de huid.

 

.

Je moet de aangepaste producten kit thuis gebruiken voor optimale resultaten.
De pHformula A.G.E. homecare kit bevatten producten die speciaal ontworpen zijn om samen met de behandelingen de resultaten te sublimeren.

Een kuur microneedling of resurfacing zal de huid weer stevig maken en rimpels verminderen. De teint wordt terug stralend en de huid is weer elastisch en gezond. Het is heel belangrijk om de Er is een oplossing: de kuren en producten van pHformula homecare kit thuis nauwgezet te gebruiken. Je huid wordt weer stevig en glad.

Oplossing

Een kuur bestaat uit 4 resurfacings, ongeveer om de 2 weken, plus de start homecare kit voor thuisgebruik.

.

A.G.E. kuur van pHformula

Q & A ‘s

Ben ik na de kuur van mijn rimpels vanaf?
Resultaten verschillen van persoon tot persoon en het is heel belangrijk om de producten te blijven gebruiken om je huid egaal te houden. Heb je lichte tot matige verslapping en rimpels, dan kan 1 kuur voldoende zijn. Heel diepe rimpels of ernstige verslapping kunnen baat hebben met 2 kuren.

Wat na de kuur?
Eens je huid gezond en egaal is, is het heel belangrijk dit te onderhouden en de thuisproducten te blijven gebruiken. Dagelijks een SPF 50 smeren is een must. Ook een maandelijkse facial helpt om je huid in topconditie te houden.

Online agenda

Boek jouw behandeling bij Huidcentrum Ann

Maak online jouw afspraak bij Huidcentrum Ann

Afspraak maken