Neiging tot acné

Acné gevoelige huid / zwarte puntjes  – AC Resurfacing peeling

Azeloglycine, het hoofdbestanddeel van de A.C.N.E behandelingen is een derivaat van azelaïnezuur, een gekend ingrediënt van de dermatoloog voor de behandeling van acné.

De combinatie van het penetratiebevorderend complex, pH-DVC en andere zuren die de werking zullen bevorderen zal rechtstreeks op de oorzaken van puistjes inwerken.

De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acné zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Kuurbehandeling
In de puberteit – tieners,  of bij volwassenen, wordt de huid onder invloeden van hormonen vetter en kunnen bepaalde bacteriën zich steeds meer ontwikkelen.
Deze bacteriën irriteren de wand van de poriën. Er ontstaat een prop van sebum (huidvet), huidschilfers en bacteriën, die de huid verstoppen.
Dat zijn dan zwarte puntjes of puistjes. Naarmate de prop groter wordt, kan ze een ontsteking veroorzaken.
Er ontstaat een pustule, puist of papel. Deze letsels kunnen zowel op het gelaat, ter hoogte van het borstbeen of op de rug voorkomen.

Of je nu tiener bent of volwassen, man of vrouw?  Puistjes en acné zijn niet echt bevorderend voor  je zelftrouwen en je voelt je daar echt niet goed bij.

Zowel de behandelingen als de thuisproducten van pHformula gaan ontstekingen en talgproductie reguleren.
Grote poriën en vette huid verdwijnen ook en de huid wordt zuiver en egaal. Ook littekens en verkleuringen van vroegere acné verdwijnen.

Oplossing

Een kuur bestaat uit 4 resurfacings van 30 minuten –  ongeveer om de twee weken, inclusief de start homecare resurfacing kit die alle producten bevat voor thuisgebruik

.

de A.C.N.E. kuur van  pHformula

 

! Dagelijks een SPF 50 smeren is een must. 

Q & A ‘s

Ben ik na de kuur van al mijn puistjes vanaf?
Resultaten verschillen van persoon tot persoon en omdat acné geen ziekte is, zal je dus ook nooit ‘genezen’ zijn. Het is héél belangrijk om de producten te blijven gebruiken om je huid egaal te houden. Heb je lichte tot matige acné, dan kan 1 kuur voldoende zijn. Ernstige puistjes en ontstekingen kunnen baat hebben met 2 tot meerdere kuren.

Wat na de kuur?
Eens je huid gezond en egaal is, is het héél belangrijk dit te onderhouden en consequent de thuisproducten te blijven gebruiken. Een maandelijkse behandeling bij Huidcentrum Ann helpt je huid gezond en fris te houden. Voordeel dat we je verzorgingsroutine meteen kunnen aanpassen indien dit nodig blijkt.

Online agenda

Boek jouw behandeling bij Huidcentrum Ann

Maak online jouw afspraak bij Huidcentrum Ann

Afspraak maken