Roodheid

ROODHEID – CR Resurfacing Rosacea/roodheid peeling

De roodheid is meestal zichtbaar op de wangen, maar kan ook over heel het gelaat verspreid zijn. Chronische roodheden treden op wanneer de huid heel gevoelig is, zoals bv. bij temperatuurschommelingen. De huid loopt rood aan en blijft geruime tijd rood. Soms kunnen puistvormige letsels ontstaan.

Bij de chronische huidaandoening rosacea is er sprake van een gelijkmatige roodheid en daarbij zichtbare bloedvaatjes. Alhoewel we nog niet precies weten wat de juiste oorzaak is, observeren we verschillende symptomen: een dunnere huid, verwijdde bloedvaten,  puistjes en soms ook de verhoogde aanwezigheid van een soort huidmijt.

Kuurbehandeling

Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een anti-bacteriële formule om roodheden te kalmeren en ontstekingen te verminderen.

Met deze speciaal ontwikkelde peeling worden rosacea, couperose en de gevoelige huid behandeld. De C.R. skinresurfacing is een actief en effectief complex voor volledig herstel, chronische roodheid en rosacea-gevoelige huid. Specifiek geformuleerd met antimicrobiële activiteit om roodheid te verminderen en terugval te voorkomen.

Na de peeling kunt u de behandeling thuis meteen verder voortzetten met  de C.R. homecare Resurfacing kit.

Zowel de behandelingen als de thuisproducten van pHformula gaan de roodheden reguleren. Droge plekken en ruwe huid verdwijnen ook en de huid wordt zuiver en egaal.

.

Deze kuur én producten van pHformula hebben al voor mooie resultaten gezorgd bij:

  • gevoelige huid
  • schilfers
  • acné (verkeerde diagnose acné)
  • dermatitis
  • rosacea

Oplossing

Een kuur bestaat uit 4 resurfacings van 30 minuten ongeveer om de twee weken, inclusief de start homecare resurfacing kit die alle producten bevat voor thuisgebruik.

.

De C.R. kuur van pHformula

 

! Dagelijks een SPF 50 smeren is een must. 

Q & A ‘s

Ben ik na de kuur van al mijn roodheden vanaf?
Resultaten verschillen van persoon tot persoon en het is heel belangrijk om de producten consequent te blijven gebruiken om je huid egaal te houden. Heb je lichte tot matige roodheid, dan kan 1 kuur voldoende zijn. Ernstige roodheden en ontstekingen kunnen baat hebben met 2 kuren.

Wat na de kuur?
Eens je huid gezond en egaal is, is het héél belangrijk dit te onderhouden en consequent de thuisproducten te blijven gebruiken. Een maandelijkse behandeling bij Huidcentrum Ann helpt je huid gezond en fris te houden. Voordeel dat we je verzorgingsroutine meteen kunnen aanpassen indien dit nodig blijkt.

Online agenda

Boek jouw behandeling bij Huidcentrum Ann

Maak online jouw afspraak bij Huidcentrum Ann

Afspraak maken